Ekonomi Haber Girişi : 24 Nisan 2019 12:30

Erzurum'da Ramazan öncesi ucuz et kuyruğu

Erzurum'da Ramazan öncesi ucuz et kuyruğu
Erzurum'da vatandaşlar, Ramazan ayı öncesi Et ve Süt Kurumu Kombina Müdürlüğüne ait satış mağazasından ucuz et alabilmek için kuyrukta bekliyor.
Erzurumajans-Erzurum'da vatandaşlar, Ramazan ayı öncesi Et ve Süt Kurumu Kombina Müdürlüğüne ait satış mağazasından ucuz et alabilmek için kuyrukta bekliyor.



Erzurum Merkez Yakutiye ilçesindeki Et ve Süt Kurumunun tek satış mağazası önünde sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruğa girenler, ucuz et alabilmek için saatlerce bekliyor. Kasaplarda pahalı olduğu için Et ve Süt Kurumundan et almayı tercih ettiklerini belirten vatandaşlar, satış mağazası sayısının artırılmasını istedi.



Ramazan dolayısıyla saatlerce beklediklerini dile getiren vatandaşlar, "Sabah 9'dan beri buradayız. Et fiyatlarından rahatsız değiliz. Ramazan öncesi eti buradan alıyoruz. Şube açılmasını istiyoruz. Kasaplarda etler pahalı, devletimiz sağ olsun. Burada ucuz, temiz et. Ramazan dolayısıyla burada kuyruk var" dedi.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ali can 01 Ocak 1970 02:00

    Bir zamanlar hayvancılığın merkezi olan Erzurum'un düştüğü hale bakın. Bu varlık kuyruğu değil mi? Herkes memnun halinden çünkü seçimde hiç bir şey olmamış gibi oy verdiler. Düştükleri durumu sorgulayan yok maalesef.

  • Salih Altın 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumu ilgilendiren sosyal ve ekonomik yaşamımızı gösteren bir haberi vermeniz dolayısıyla size teşekkür ederim. Bu haberi vatandaşların görüşleriyle beraber verilmesi insanımızın varlık kuyruklarını onların dilinden haber yapılması güzel olurdu.