Kültür-Sanat Haber Girişi : 23 Haziran 2019 15:15

Erzurum'dan bir yıldız kaydı

Erzurum'dan bir yıldız kaydı
Doğu’nun ilk ve tek oda tiyatrosu Medya Sanat Evi (MSE), Genel Sanat Yönetmeni Taner Köse’yi İzmir’e uğurladı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Doğu’nun ilk ve tek oda tiyatrosu Medya Sanat Evi (MSE), Genel Sanat Yönetmeni Taner Köse’yi İzmir’e uğurladı. Veda pikniğinde bir araya gelen MSE gönüllüleri, ‘Tata’ lakaplı hocalarına plaket verdi.

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümünden mezun olduktan sonra Devlet Tiyatrosu sahnesinde yer aldığı oyunlarla adından söz ettiren Taner Köse, aradan geçen 22 yılın ardından memleketi İzmir’e geri döndü. Son birkaç yıldır Doğu’nun ilk ve tek oda tiyatrosu Medya Sanat Evi’nin Genel Sanat Yönetmenliğini yürüten ‘Tata’ lakaplı Köse’ye arkadaşları Teke Deresinde düzenledikleri bir piknik organizasyonuyla veda etti. MSE kurucuları Yalçın Bahadır ve Kenan Çinici’nin plaket verdiği Taner Köse, “Kelimeler kifayetsiz... Ömrümün yarısından fazlasını geçirdiğim Erzurum’dan inanılmaz duygularla ayrılıyorum. Kadim dostluklar kurduğum, derin sevdalar yaşadığım, hayatımda unutulmaz izler bırakan bu şehir ve içindekiler her zaman kalbimde olacak” dedi. Duygu dolu anların yaşandığı piknikte Tata ve MSE gönüllüleri bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.