Erzurum için aranan kan bulundu!

Herşeyden önce BB Erzurumspor'un evinde oynadığı 4'ncü maçında alınan ilk galibiyet olması açısından önemli bir maçtı bu Van maçı...

Erzurum Ajans'tan Orhan Bozkurt'un ricası ile bugünkü maçı 'canlı' verdik. Dakika dakika verdiğimiz bu maç sonrası Erzurum Ajans'a bir de 'sıcak' bu yorumu yaptım.. İşte o maç ile ilgili dediklerim..

 Puan cetvelinin diplerine 'lığ'lamış bir rakip karşısında da olası bir puan kaybı başta teknik adam olmak üzere bir çok kişi için dünyanın sonu olabilirdi! O yüzden de kimse 4-0 gibi pek bir havalı duran skora bakıp da bu galibiyete çok aldanmasın. Oynanan futboldan ziyade 'rakip dört dörtlük' bir rakipti. Baştan sona kadar ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçen maçta ferdi beceri anlamında rakipten biraz daha üstün olunmasının meyvesi alındı, o kadar. Rakip BB Vanspor'da göze batan oyuncu sayısı 2'yi geçmezken, Erzurum'da kötü oyuncu olarak bu maçta pek kimse dikkat çekmedi. Herhalde mavi-beyazlı takımın yöneticileri 'Keşke her rakip böyle olsa' diye içlerinden de geçirmişlerdir.

***

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.