Erzurum İçin Kenetlenme Vaktidir...

Geçtiğimiz hafta Altınordu karşısında kaybedilen üç puanın ardından oluşan dezavantajı avantaja çevirmek için BB Erzurumspor’un rakiplerin kaybettiği bu hafta mutlaka kazanması gerekiyordu.

Sahaya çıkan ilk on bire baktığımızda  stoper de Hasan dönerken, oynadığı maçlarda mücadelesi ve hırsıyla dikkat çeken Osman savunmanın önünde yer alıyordu.

Önde basıp rakibi çıkarmamak felsefesiyle oyuna başlayan konuk takım Menemenspor, baskılı futbolunun sonucunu pozisyonla bitirsede ön tarafında ki yetersizliğinden dolayı golü bulamadı.

4-2-3-1 sisteminde oynuyorsan kanatların  skora katkı yapması lazım. BB Erzurumspor’da bu özelliği uyan en iyi isim Hamroun. Oynadığı maçlarda kanatlardan takımı kaleye götürmesi ve pozisyonlara girmesiyle hücum futboluna pozitif katkı yapan bir isim. Dün yine üzerine düşeni yaparak  çok ama çok kritik bir gole imza attı.

Mavi beyazlı ekip maçın ikinci yarısında oyunu tutmayı başarıp rakibe boş alan bırakmayınca ikinci yarıda neredeyse rakibe pozisyon vermeden maçı bitirdi. Son dakikalarda sağ kanatta Obertan ve Sisokko’nun şiir yazarcasına yapmış olduğu paslaşmaları Obe’nin golle süslemesi ise görülmeye değerdi. Bu usta ayakların Erzurumspor’un her ihtiyacı olduğunda sahneye çıkmaları ve Sisokko’nun İçeride ki son iki maçta üç asist yapması şampiyonluk için oldukça umut verici.

Pote üç günde bir maç temposunu kaldıramadığı aşikar. Seksen dakika sahada durması hem takımı hem kendisini zor duruma düşüyor.

İbrahim Akdağ konusu...

İbrahim oyundan çıkana kadar sahanın en iyilerindendi... Pas hatası futbolun içinde var normal. Ama taraftarın da pas hatasına tepki göstermesi normal. Sen o tepkiye el kol hareketi yaptığın an ortamı iyice gerersin ve haksız duruma düşersin. Karius her maç ıslıklanıyor. Bir kez olsun tepki göstermedi.

Safları en sık tutmamız gereken zamanda bu problemlerin yaşanması oldukça üzücü...

İbrahim haksız da olsa orada duygusal patlama yaşamıştır.

Hepimiz insanız. Zaman zaman bu tarz durumların yaşanabilir. Kaybetmek kolay önemli olan İbrahim’i kazanmaktır.

Bu konuyu kapatarak Hatay maçına odaklanmalıyız. Ben inanıyorum o kupa İbrahim’in elinde yükselecek.

Çok kritik bir sürece girdik. Futbolcu taraftar el ele verip bu süreci en iyi şekilde atlatırsak Süper Lig hayırlı olsun.

O yüzden artık; Erzurum için kenetlenme vaktidir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bekir Kara 01 Ocak 1970 02:00

    Kimse hataysporlu falan değil.adam doğru yazmış eleştiriye de tahammülünüz yok.bu takım seyirci olmasa oynamıyorda,kazanmıyorda.seyirci zoruyla ite kaka puan alıyor .kaç trilyonluk takım kurmuşlar ama ruhu yok.hatay maçını kaybederse düşüş başlar.kafaya oynayan takım saçma sapan köy takımlarına yenilirse psikolojisi bozulur böyle.basit oynayın.topu çok dolaştırmayın.biz hataydan da diğer takımlardan da iyiyiz.defansa çekilip pısmayın.gidin yenin gelin kardeşim.siz onları katlarsınız.hadi aslanlar.

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Çağrı hataysporlumusun sen

  • Çağrı 01 Ocak 1970 02:00

    Burak bey yine hep aynı skron gidişatını yazmışsın ilk 35 dakkayı neden yazmıyosun seyirci baskısı olmasa o gol nasıl olacaktı sarhoş bir erzurumspor sahada görmek senin hoşuna gidiyor heralde rezil bir takım rezil bir oyun şampiyonluğa oynayan bir takım böyle oynayamaz şampiyonluk böyle oyunla gelecekse gelmesin adam gibi ruhla oynayan hak eden takımlar şampiyon olsun.