Siyaset Haber Girişi : 19 Mart 2018 12:53

Erzurum İYİ Parti'de kongre coşkusu

Erzurum İYİ Parti'de kongre coşkusu
Yaklaşık üç ay önce İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığına getirilen İbrahim Dumlu, kısa sürede çalışmalarını tamamlayarak Erzurum İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi'nden başarıyla çıktı ve seçilmiş başkan olarak görevine başladı.
Erzurumajans-Düğün salonunda gerçekleşen İYİ Parti Erzurum 1. Olağan İl Kongresi'nde divan başkanlığını 21. dönem Bitlis Milletvekili Halil İbrahim Oral'ın yaptığı kongrenin divan heyetinde de İsrafil Çelik, Belma Kıvanç, Yavuz Temuroğlu, Sevinç Gümüş ve Mustafa Bilgili bulundu. Kongreye katılan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, konuşmasında İstiklal Marşı'nın tartışmaya açılmasından duyulan rahatsızlığa vurgu yaparak, "İstiklal Marşımızın tartışılmasına izin vermeyiz," dedi. Ayrıca Erzurum il örgütü ve teşkilatlarını başarıyla tamamlayan İl Başkanı İbrahim Dumlu'ya teşekkür etti.

Kongrenin yapıldığı salondaki dikkat çeken isimlerden biri de Ankara'dan gelen Anavatan iktidarında belediye başkanlığı ve milletvekilliği yapmış olan Necati Güllülü oldu. CHP İl Yönetimi'nin temsilci gönderdiği kongrede Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık da ilgi gören isimler arasındaydı. İYİ Parti Kurucu Kurul üyesi Cezmi Polat ile Necati Güllülü'nün samimiyeti ise göze çarpanlardandı. 

İl Başkanı İbrahim Dumlu da gazetemize yaptığı açıklamada, "İYİ Partimizle daha iyi bir Türkiye için yola çıktık. Bayrağını, ülkesini seven ve geleceğin İYİ Parti'yle daha da iyi olacağını inanan her vatandaşımız başımızın tacıdır. Memleket sevdamız ve partimizin ilke ve amaçları bize güç verdi ve kısa sürede Erzurum'daki çalışmalarımızı tamamladık." dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.