Erzurum Haber Girişi : 01 Ağustos 2015 19:05

Erzurum-Kars arasındaki tren seferleri durduruldu

Erzurum-Kars arasındaki tren seferleri durduruldu
Erzurum ve Kars arasında bulunan Karakurt mevkiinde yaklaşık 1 haftadır baş gösteren terör saldırıları, tren seferlerini durdurdu.
Erzurumajans-Erzurum ve Kars arasında bulunan Karakurt mevkiinde yaklaşık 1 haftadır baş gösteren terör saldırıları, tren seferlerini durdurdu.

Karakurt - Soğanlı mevkiinde PKK'lı teröristlerin araçları yakmaları, yük trenine bombalı saldırıda bulunmaları üzerine Erzurum'dan Kars istikametine giden tren seferleri iptal edildi. Güvenlik gerekçesiyle seferlerin iptal edildiği ve en erken salı gününe kadar sefer yapılamayacağı açıklandı.

Ankara - Sivas - Kars arası sefer yapan Doğu Ekspresi treni de bugün Erzurum'a kadar yolcu taşırken buradan ötesini otobüslerle tamamladılar.

Erzurum'a kadar gelen trenler burada Gar'da bekletiliyor. Yolcu trenleri daha sonra Kars istikametinin durdurulması üzerine geri dönüşe geçerek Erzurum - Sivas- Ankara güzergahına sefer yapıyorlar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.