Erzurum Haber Girişi : 01 Mayıs 2015 14:49

Erzurum Memur Sen üyeleri 1 Mayıs için Konya'ya gitti

Erzurum Memur Sen üyeleri 1 Mayıs için Konya'ya gitti
Erzurum Memur Sen üyeleri 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları için otobüsle Konya'ya gitti.
Erzurumajans-Erzurum Memur Sen üyeleri 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları için otobüsle Konya'ya gitti.

Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş, Memur Sen Genel Merkezinin aldığı karar doğrultusunda bu yıl 1 Mayıs kutlamalarını Hak- İş Konfederasyonu ile birlikte hoşgörü ve barış şehri Konya'da yapacaklarını belirtti.

Karataş, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Konya'da yapılacak olan kutlamalara Memur Sen ailesi olarak bizlerde katılıp destek verecek, hoşgörü şehrinden kardeşlik ve sorunlarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Neden Konya ? Öncelikle Konya bir medeniyet şehridir. Medeniyet şehrimizde bir medeniyet buluşması ve bir kardeşlik buluşması arzu ediyor ve ülkemizin ölçeğinde tüm dünyaya sevgi ve kardeşlik mesajları iletmek istiyoruz. 1 Mayıs ta Taksim ısrarı bu yılda devam ettiriliyor. Yeni bir kavga ve kargaşa zemini üretilmeye, bu dayatmayla Gezi provası gibi bir atmosfer oluşturulmaya çalışılıyor. Bu durum, çalışanlar ve emekçi kesimle milletimiz arasını açan bir işlev görüyor. Oysa 1 Mayıs ayrılık değil kardeşlik gönüdür. Bu anlayışla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü, ülkemiz çalışanları ve tüm Dünya emekçileri için kutlu olsun."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.