Erzurum Haber Girişi : 30 Eylül 2014 18:07

Erzurum OBM'de İSİ şeflerine eğitim verildi

Erzurum OBM'de İSİ şeflerine eğitim verildi
Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) Personel Şube Müdürlüğünce Yaşar Öztaş Eğitim Merkezinde Orman İşletme ve Orman Fidanlık Müdürlüklerinin İSİ Şeflerine internet tabanlı "İşçi Yevmiye Programı" hakkında eğitim düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) Personel Şube Müdürlüğünce Yaşar Öztaş Eğitim Merkezinde Orman İşletme ve Orman Fidanlık Müdürlüklerinin İSİ Şeflerine internet tabanlı "İşçi Yevmiye Programı" hakkında eğitim düzenlendi.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Personel Şube Müdürü Hikmet Mustafaoğlu, yeni yevmiye programının önemini, kullanım tanıtımını yapmakla birlikte programın uygulanması bazında yol haritası hakkında bilgilendirme yaptı.

Eğitimin öncelikli amaçlarından birisinin de veri giriş işlemlerinin tüm birimlerde standardını sağlamak olduğunu belirten Hikmet Mustafaoğlu, İSİ Şeflerinin yapması gereken işlemleri anlatıp, müteakiben uygulama işlemlerine geçilmiş ve her İSİ Şefi tarafından daimi-geçici işçi dosyalarının örnek giriş işlemleri yapıldı.

Bu kapsamda katılımcıların görüş ve önerileri kapsamlı olarak müzakere edilip, eğitim ilgi ve alaka ile takip edilerek neticelendirildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.