Sağlık Haber Girişi : 20 Haziran 2016 11:08

Erzurum Şifa'ya kayyum atandı

Erzurum Şifa'ya kayyum atandı
FETÖ/PDY bünyesinde faaliyet gösterirken, SGK ile olan sözleşmesinin iptal edilmesinden sonra kapısına kilit vuran Özel Şifa Hastanesi, atanan kayyumdan sonra yeniden çalışmaya başlayacak.
Erzurumajans-FETÖ/PDY bünyesinde faaliyet gösterirken, SGK ile olan sözleşmesinin iptal edilmesinden sonra kapısına kilit vuran Özel Şifa Hastanesi, atanan kayyumdan sonra yeniden çalışmaya başlayacak.

İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan'ın kayyum olarak atandığı hastane eskisi gibi tam kapasite ile değil sadece bir kaç temel bronşta hizmet verecek ve bu süre içerisinde de önce satışı gerçekleşecek eğer satış olmaz ise ilgili birimler hastanenin tasfiyesi yoluna gidecek. Kayyum olarak atanan Prof.Dr. Behzat Özkan, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde uzun yıllar öğretim üyesi ve başhekim yardımcısı olarak görev yapmıştı.

(Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet söğüt 01 Ocak 1970 02:00

    yazık oldu şifaya....şifa varken kimse buharaya gitmiyordu..şimdi şifa yok diye buhara çok pahalı...neden tam kapasite çalışmıyor ki neden akp müsade etmiyor..seçim geldiğinde görür boyunun ölçüsünü bari kayyum atadın bırak tam kapasite çalışssın.. bu nasıl bir partizanlık böyle

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Kışın ortasında o kadar insan işsiz kalmıştı. İnşallah açılır da insanlara ekmek kapısı olur... Birde gerçek bir özel hastane olur insallah. İnsanlar özel hastane sanıp buhara gidiyor bildiğin PAHALI sağlık ocağı.

  • ALİ VARAN 01 Ocak 1970 02:00

    iyi oldu erzuruma hayırlı olsun.artık buhara hastanesi miileti soymaz