Erzurum Haber Girişi : 21 Kasım 2015 13:46

Erzurum turizm alt yapı hizmet birliği kasım dönemi olağan meclis toplantısı

Erzurum turizm alt yapı hizmet birliği kasım dönemi olağan meclis toplantısı
Erzurum Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği kasım dönemi olağan meclis toplantısı yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği kasım dönemi olağan meclis toplantısı yapıldı.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir'in yanı sıra birlik üyesi olan Büyükşehir Belediyesi ile 6 ilçe belediye (Palandöken, Yakutiye, Aziziye, Narman, Pasinler, Uzundere) başkanları ve belediye meclis üyeleri, turizm işletme belgeli otellerin temsilcileri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, toplantının hayırlı olması dileğinde bulunarak, bu çalışmaların bir kişinin, bir Valinin, bir belediye başkanın bir otelin, tek başına yapacağı çalışmalar olamadığını vurgulayarak, bu çalışmaların büyük bir sahiplenmeyi gerektiren, hep beraber bir katkı vermeyi gerektiren çalışmalar olduğunu söyledi. Bütün kurumların bu çalışmayı sahiplenmesi gerektiğini belirten Vali Altıparmak geçen sene yapılan çalışmaların bu sene de yeni çalışmalar eklenerek devam edeceğini belirtti.

Toplantıda daha sonra Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği Müdürü Mahmut Turan, birlik faaliyetleri hakkında meclise bilgi verdi. Gündemdeki konuların görüşüldüğü toplantıda birliğin 2016 yılı çalışma programı, 2016 mali yılı bütçesi ve 2016 yılında üyeler tarafından birliğe ödenecek katılım payları ile birlik encümen sayısının 7 ye çıkarılması konuları görüşülerek karar bağlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.