Spor Haber Girişi : 27 Ağustos 2015 19:55

Erzurum ve Uşak'ta cirit coşkusu start alıyor

Erzurum ve Uşak'ta cirit coşkusu start alıyor
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından organize edilen Cirit Türkiye Şampiyonası çeyrek final müsabakaları yarın start alıyor.
Erzurumajans-Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından organize edilen Cirit Türkiye Şampiyonası çeyrek final müsabakaları yarın start alıyor.

Erzurum, Uşak, Kütahya ve Balıkesir'de yapılacak olan çeyrek final müsabakalarında 16 takım yarışacak.

28-29-30 Ağustos tarihleri arasında Erzurum ve Uşak Eşme'de, 4-5-6 Eylül tarihlerinde ise Kütahya ve Balıkesir Sındırgı'da yapılacak olan müsabakaların ardından gruplarında dereceye giren takımlar yarı finale yükselecek.

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Erzurum İl temsilcisi Cafer Çağatay, yarın başlayacak olar Türkiye Cirit şampiyonası çeyrek final elemelerine bütün sporseverleri devam etti.

Çağatay, Erzurum'da yapılacak olan grup müsabakalarında; Manisa Selendi Beypınar Atlı Spor, Uşak Alparslan Atlı Spor, Kocaeli Çayırova Atlı Spor ve Kars Akçakale Allahuekber Dağı Atlı Cirit Spor'un, Uşak Eşme'de yapılacak olan grup müsabakalarında ise Kütahya Goynükören Atlı Spor, Bursa Ata Atlı Spor, Erzurum Şengel Atlı Spor ve Balıkesir Sındırgı Atlı Spor'un mücadele edeceğini kaydetti.

Çağatay, 4-5-6 Eylül tarihlerinde ise Kütahya'da Bayburt Atlı Spor, Erzurum Yenişehir Atlı Spor, Sivas Önder Atlı Spor ve Erzincan Safari Atlı Spor; Balıkesir Sındırgı'da ise Malatya Yazıhan Atlı Spor, Erzincan Atlı ihtisas Spor, Manisa Zafer Atlı Spor ile Uşak 1 Eylül Atlı Spor takımlarının yarı final mücadelesi yapacaklarını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.