Erzurum Haber Girişi : 27 Şubat 2015 17:32

Erzurum'a şehit acısı düştü

Erzurum'a şehit acısı düştü
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde cinnet getiren askerin şehit ettiği 3 askerden biri olan Piyade Uzman Çavuş Uğur Gülmez'in Erzurum'un Horasan ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.
Erzurumajans-Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde cinnet getiren askerin şehit ettiği 3 askerden biri olan Piyade Uzman Çavuş Uğur Gülmez'in Erzurum'un Horasan ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Doğubayazıt ilçesinde Gökay Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Şehit Fehmi Altınordu Hudut Bölük Komutanlığı'nda nöbet tutan askerlerden Piyade Çavuş A.B.G'nin cinnet getirmesi sonucu şehit ettiği Gülmez'in (26), Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ndeki baba evine Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu.

Oğlunun ölüm haberini alan baba Sadrettin Gülmez, sağlık ekipleri ve askerlerin önünde bekledikleri çadırda taziyeleri kabul etti. Anne Sariye Gülmez ise ağıtlar yaktı.

Baba Gülmez, oğlunun 1 yıldır Ağrı'da olduğunu ve İran'da bir göreve gittiğini, yazın ise nişan yapmayı planladıklarını söyledi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Gülmez'in mesleğe 2 yıl önce başladığı, ilk görev yerinin de Doğubayazıt olduğu öğrenildi.

3 kardeş olan Gülmez'in bir abisinin de polis olduğu belirtildi. Gülmez'in cenazesi yarın Horasan ilçesinde düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HARUN LAL 01 Ocak 1970 02:00

    BEN DE HORASANLIYIM VE AMCAMDA ŞEHİT OLDU ALLAH RAHMET ETSİN