Erzurum Haber Girişi : 17 Kasım 2017 18:15

Erzurum'da 2 ayda 12 bin 496 araç denetlendi

Erzurum'da 2 ayda 12 bin 496 araç denetlendi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri okul araçlarına yönelik denetimlerini artırdı.
Erzurumajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri okul araçlarına yönelik denetimlerini artırdı.

Trafik ekiplerince Eylül ve Ekim aylarında 911 okul servis aracı denetimden geçirilirken aynı süreçte il genelinde 12 bin 496 aracın denetlendiği, 3 bin 718 sürücüye cezai işlem uygulandığı, 471 aracında trafikten men edildiği belirtildi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nce ayrıca korsan taşımacılıkla mücadele kapsamında Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürlüğü ile koordineli olarak D2 taşıma yetkisi denetimlerinde 308 aracın denetlendiği, korsan taşımacılık yapan 78 araca taşıma kanunu kapsamında cezai işlem uygulanarak trafikten men edildiği açıklandı.

Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, trafik düzeninin sağlanması ve kurar ihlali yapan sürücülerin denetlenerek gerekli işlemlerin yapılması adına önümüzdeki süreçte de çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.