Eğitim Haber Girişi : 09 Ekim 2015 22:36

Erzurum'da 'eğitimle mutlu yarınlar' projesi katılım belgesi töreni

Erzurum'da 'eğitimle mutlu yarınlar' projesi katılım belgesi töreni
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce hazırlanan ve Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından desteklenen "Eğitimle Mutlu Yarınlar" projesinde eğitim alan kurum personeli için katılım belgesi töreni düzenlendi.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce hazırlanan ve Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından desteklenen "Eğitimle Mutlu Yarınlar" projesinde eğitim alan kurum personeli için katılım belgesi töreni düzenlendi. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törene Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, Malatya İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Dikici, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları, Harun Akpınar, Cemil İlbaş, Şube Müdürleri Selami Peksöz, Nurullah Taşçı, kuruma bağlı kuruluşların yöneticileri ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları katıldı.

İnönü Üniversitesi öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Dikici tarafından, Etkili İletişim, Mesleki Tükenmişlik, Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi konularında 5 gün süreyle devam eden eğitim programına katılan 72 kurum ve bağlı kuruluşların personeline katılım belgeleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları ve kurumun diğer yöneticileri tarafından verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulhakimoğulları, eğitimi veren Prof. Dr. Dikici'ye teşekkür ederek, eğitimin her alanda önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Kurum personeline verilen eğitimlerin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini belirten Abdulhakimoğulları, "Söz konusu eğitim projemiz kapsamında''Diksiyon ve Etkili İletişim, Mesleki Tükenmişlik, Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi 24 saat, Nezaket ve Protokol Kuralları 16 saat olmak üzere toplam 40 saat eğitim verilmiştir. Eğitim projesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' dedi.

Dikici ise Erzurum'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, eğitim programının oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Abdulhakimoğulları, Dikici'ye başarılı eğitim programından dolayı teşekkür belgesi verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.