Erzurum Haber Girişi : 22 Ekim 2014 22:43

Erzurum'da taksi plakaları donduruluyor

Erzurum'da taksi plakaları donduruluyor
Taksici esnafının desteğini arkasına alan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı korsan taşımacılığa neşter vuruyor.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediyesi, İl Trafik tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı yetkilileri tarafından belirlenen komisyon, yetki belgesinin alınmasının ardından ilk olarak taksi duraklarında yer tespiti ve duraksız olan ticari taksileri belirledi.

Komisyon, ilk etapta plakaları belli bir sınırda tutacak ve kanayan yara olan bu sorunu tamamen ortadan kaldıracak.

T
aksi plakalarına da sınırlandırma getirileceğini belirten Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Naci Altay, "Komisyonda alınan karar ile artık önüne gelen herkes taksicilik yapamayacak. Bu konuda çok kararlıyız. Plakaları belli bir sınırda tutacağız. Artık kimse taksicilik kisvesi altında plaka üzerinden para kazanamayacak. Yeni alınan karar gereği merkezde taksi plakaları "TAA" ilçelerde ise "TBA" olarak belirledik"dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gökhan ARSLAN 01 Ocak 1970 02:00

    Bunun adı korsan değil korsan T plakasız arabaya denir bu yapılan duraksız ticariye mükafat bunun durağı yoksa buna T plaka niye verilmiş yönetmelikte duraksız araba T plaka alamaz bu başı başına birilerine yapılan kıyaktan başka bişe değil içler acısı halimiz var