Spor Haber Girişi : 29 Haziran 2015 18:27

Erzurum'da yaz spor okulları başladı

Erzurum'da yaz spor okulları başladı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle Yaz Spor Okulları'nın açılışı yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle Yaz Spor Okulları'nın açılışı yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her sene 81 ilde düzenlediği Yaz Spor Okulları'nın açılışı Yakutiye Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Açılış törenine Yaz Spor Okulları'nda eğitim görecek öğrenciler, aileleri ve protokol üyelerinin yanısıra vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum'un Türkiye'de bir numaralı spor merkezi olduğunu belirterek, 27 branşta açılan Yaz Spor Okulları'nda 100 antrenörün görev yapacağını ve yüzlerce öğrenciye spor yapmalarını sağlayacaklarını söyledi. Konuşmanın ardından bar ekibinin gösterileri sunuldu. Programda engelliler branşında jimnastik, boks, tekvando, eskrim, dağcılık, basketbol, güreş ve karate gösterileri izleyenlerinden büyük alkış aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.