Eğitim Haber Girişi : 04 Eylül 2015 18:30

Erzurum'daki kreş temsilcileri biraraya geldi

Erzurum'daki kreş temsilcileri biraraya geldi
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde, kreş ve gündüz bakımevi temsilcileri ile toplantı düzenledi.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde, kreş ve gündüz bakımevi temsilcileri ile toplantı düzenledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş, ASP Şube Müdürü Nurullah Taşçı, Çocuk Hizmetleri birimi çalışanları ve kreş temsilcileri katıldı.

İlbaş , toplantıda yaptığı konuşmada çocuk eğitiminin önemine değinerek, çocukların bilinçsel ve ahlaki yöndeki gelişimini önemsediklerini söyledi.

İlbaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak kreşlerdeki başarının sevgi ile sağlanan bir dayanışma olduğunu belirtti.

İlbaş, kreş temsilcileri bundan sonra bu tür toplantılar yapıp sorunlarını, sıkıntılarını aşmaları konusunda yardımcı olacaklarını belirterek, '' Çocuk eğitimine önem veren bir kurum olarak çocuklardaki bilinçsel ve ahlaki gelişimi önemsiyoruz. Bu çerçevede yapılan çalışmalarda eğitim boyutu bizim için büyük önem arz ediyor. Çocuklara yönelik çalışmalarda kreşlerle ve bakım evleri ile işbirliği içerisinde olacağız''dedi.

Kreş temsilcilerinin katıldığı toplantıda, kreş temsilcileri kayıt esnasında karşılaştığı sorunlar ve nasıl çözüleceği konusunda İlbaş ile bilgi alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca kreşlerle ilgili olarak 30 Nisanda yürürlüğe giren, yaş grupları konusunda yenilikler getiren yönetmelik hakkında bilgilendirme yapıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.