Erzurum Haber Girişi : 26 Haziran 2016 21:30

Erzurum'dan İstanbul'a gitti serseri kuşuna hedef oldu

Erzurum'dan İstanbul'a gitti serseri kuşuna hedef oldu
İşsizlik nedeniyle Erzurum'dan kısa bir süre önce İstanbul'a giden ve garson olarak çalışmaya başlayan 16 yaşındaki genç adam, hanutçularla-hırsızlar arasında çıkan kavgada, serseri kurşuna hedef olarak hayatını kaybetti.
Erzurumajans-İşsizlik nedeniyle Erzurum'dan kısa bir süre önce İstanbul'a giden ve garson olarak çalışmaya başlayan 16 yaşındaki genç adam, hanutçularla-hırsızlar arasında çıkan kavgada, serseri kurşuna hedef olarak hayatını kaybetti. 

Olay önceki gün, Fatih, İskenderpaşa, Şeyh Osman Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, hanutçuluk yapan 5 kişiyle, turistlerin eşyalarını çalmaya çalıştıkları ileri sürülen bir grup arasında başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tabancaların ateşlenmesi üzerine kurşunlardan biri, olayla hiçbir ilgisi bulunmayan, ekmek parası kazanmak için Erzurum'dan İstanbul'a giden Atatürk Lisesi öğrencisi Umut Kansu'ya (16) denk geldi. Garsonluk yapan Kansu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Umut Kansu'nun cenazesi İstanbul'dan Erzurum'a getirilerek Yakutiye ilçesi Mahallebaşı Merkez camisinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Atatürk liseli 01 Ocak 1970 02:00

    Sizler yokluk Nedir bilmezsininiz umut kardeşimiz durumu iyi olsa İstanbul'lara çıkıp çalışmaya gitmezdi saçma sapan hayaller dediğin bu insanların bir ekmek parası Nasıl kazanırım ne kadar çok para kazansamda seneye okul harçlığımı çıkartsam düşüncesidir Erzurum'da iş çok ama senin gibi bağnaz düşünceli adamlar olduğu için insanlar çalışmak istemiyor verdiğiniz üç beş kuruş para onun alana kadar anasından emdiği sütü burnundan getirirsiniz gerçi diz dadaşsınız hak yemesiniz.

  • erzurumlu 01 Ocak 1970 02:00

    Ölülerde sanıryorki diriler hergün helva yiyor.. İpini koparan koşuyor batıya..Neymiş efendim burada iş yokmuş..Sanki orada iş çok...Batıdakiler ağzını açmış doğudaki işsizleri bekliyor...Orada 50 kazanıyorsan burada 25 kazan kendi memleketinde kendi evinde yaşa...Saçma sapan hayellerin sonu ölümle sonlandı..ALLAH RAHMET EYLESİN...