Teknoloji Haber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

Erzurum'da en çok akıllı telefon tercih ediliyor

Erzurum'da en çok akıllı telefon tercih ediliyor
Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu Kliksa, Erzurum'un online alışveriş haritasını açıkladı.
Erzurumajans-Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu Kliksa, Erzurum'un rnonline alışveriş haritasını açıkladı.

Kliksa.com verilerine göre, rnErzurumlular telefon, bilgisayar, TV ve görüntü sistemleri, oto rnaksesuarları ve elektrikli ev aletleri kategorilerine yoğun ilgi rngösteriyor.

Ürün bazında ise akıllı telefon, televizyon, tablet, rnhafıza kartı ve USB bellek en çok tercih edilen ürünler arasında yer rnalıyor. Erzurum'da online alışverişin çoğunluğu Oltu, Aşkale, Horasan, rnİspir, Ilıca, Hınıs ve Karaçoban ilçelerinde gerçekleşiyor.

EN ÇOK AKILLI TELEFON TERCİH EDİLİYOR


rn Kliksa.com verilerine göre, Erzurumlu kadınlar akıllı telefon, rnelektrikli süpürge, televizyon, mikrodalga fırın ve tablet bilgisayar rnsatın alırken, %30'u alışverişini tek çekimle, %70'i ise rntaksitlendirerek gerçekleştiriyor. Erkekler ise sırasıyla akıllı rntelefon, televizyon, tablet bilgisayar, hafıza kartı ve USB bellek satınrn alıyor. Erzurumlu erkeklerin %29'u tek çekimi, %71'i taksitli rnalışverişi tercih ediyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.