Türkiye Haber Girişi : 20 Haziran 2018 16:30

Erzurumlu aile Eskişehir'de kaza geçirdi: 5 ölü 2 yaralı...

Erzurumlu aile Eskişehir'de kaza geçirdi: 5 ölü 2 yaralı...
Erzurum'da bir yakınlarının cenazesinden dönen aile Eskişehir'de trafik kazası geçirdi. Aynı aileden 5 kişi can verdi...
Erzurumajans-Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında, Erzurum'daki yakınlarının cenazesinden dönen aynı aileden 5 kişi hayatını kaybederken, Bursalı avukat ve kardeşi ağır yaralandı.

Kaza, Sivrihisar-Eskişehir karayolunun 26. kilometresinde meydana geldi. Erzurum'daki yakınlarının cenazesine katıldıktan sonra yaşadıkları Bursa'ya dönen Canpolat ailesine ait 25 HD 441 plakalı araç, ilk olarak refüjdeki demir bariyerlere sonrasında ise menfeze çarpıp devrildi.

Mustafa Canpolat idaresindeki araçta bulunan Merve, Dursun, Ayşe, İkbal ve Erdal Canpolat olay yerinde hayatını kaybederken, Bursalı avukat Mustafa ve kardeşi Tuğba Canpolat ise ağır yaralandı.

Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.