Magazin Haber Girişi : 15 Eylül 2015 22:00

Erzurumlu oyuncu Şahiner, Deniz Yıldızı dizisine transfer oldu

Erzurumlu oyuncu Şahiner, Deniz Yıldızı dizisine transfer oldu
Erzurumlu genç ve başarılı dizi oyuncusu Metehan Şahiner, Show TV'de yayınlanan "Deniz Yıldızı" dizisine transfer oldu.
Erzurumajans-Erzurumlu genç ve başarılı dizi oyuncusu Metehan Şahiner, Show TV'de yayınlanan "Deniz Yıldızı" dizisine transfer oldu.

Daha önce Fox TV'de yayınlanan "Unutma Beni" isimli dizide 95 bölüm oynayan Metehan Şahiner, gösterdiği performansla dizi eleştirmenlerinden tam not aldı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü 3.sınıf öğrencisi 22 yaşındaki genç oyuncu Metehan Şahiner, geçtiğimiz sezon Fox TV'de yayınlanan "Unutma Beni" isimli dizide ilk profesyonel dizi oyunculuğuna başlamıştı. 95 bölümde oynayan ve Oğuz karakteriyle başarılı bir sezon geçiren Metehan Şahiner, bu kez Show TV'de yayınlanan "Deniz Yıldızı" adlı diziye transfer oldu. 7 Eylül'de yayınlanamaya başlayan "Deniz Yıldızı" dizisinde Fırat karakteriyle oynamaya başlayan Metehan Şahiner, bu dizide de başarılı bir grafik sergilemektedir. Her geçen gün izleyici desteği artan Erzurum'lu genç oyuncu Metehan Şahiner'in de yer aldığı "Deniz Yıldızı " dizisi, hafta içi her gün Show TV'de 19.15'te yayınlanıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.