İlçeler Haber Girişi : 17 Eylül 2014 12:45

Erzurumspor adına en çok o sevindi

Erzurumspor adına en çok o sevindi
Pasinler'de yarım asrı aşkın zamandan beri terzilik yapan 82 yaşındaki Ramiz Bülbül, Büyükşehir Belediyespor ismine Erzurumspor'un eklenmesine en çok sevinenlerden birisi oldu.
Erzurumajans-Pasinler'de yarım asrı aşkın zamandan beri terzilik yapan 82 yaşındaki Ramiz Bülbül, Büyükşehir Belediyespor ismine Erzurumspor'un eklenmesine en çok sevinenlerden birisi oldu.

Naim Hoca (Gölleroğlu) ile yakın arkadaş olduğunu, Erzurumspor sevgisinin de Hoca'dan kaynaklandığını belirten Bülbül, "tek sermayem" dediği dikiş makinasından kazandığı parayla bugüne kadar bir kez hacca, üç kez de umreye gitmiş.

Pasinler Belediyesi'nin hemen yan tarafındaki dükkanında ekmeğini iğne ile kuyu kazarak çıkartmaya çalışan Ramiz Bülbül'ün dükkanının ismi Erzurumspor Terzihanesi. Erzurumspor sevgisinin Naim Hoca'dan kaynaklandığını belirten Ramiz Bülbül, Büyükşehir Belediyespor ismine Erzurumspor'un adının eklenmesinin kendisini çok sevindirdiğini söyledi. Erzurumspor isminin mutlaka yaşatılması gerektiğini belirten Bülbül, bir ulu çınar misali ayakta duruyor ve iğne ile ekmeğini kazanmayı sürdürüyor.

Her sabah "ekmek teknem" dediği Erzurumspor Terzihanesi'nin bulunduğu Pasinler'e giden, akşam da Erzurum'a, evine dönen Ramiz Bülbül, bu gidiş-gelişleri yıllardan beri bıkmadan, usanmadan yapıyor. Sadece tek dikiş makinesiyle kazandığı parayla 4 defa kutsal topraklara yolculuk yapan, bir kez hac görevini yerine getiren, üç kez de umreye giden Ramiz Bülbül, Erzurumspor'un bu yıl şampiyon olması için de dua ediyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.