Spor Haber Girişi : 29 Mart 2015 16:42

Eskrim il seçmeleri yapıldı

Eskrim il seçmeleri yapıldı
Erzurum'da Eskrim İl Seçmeleri yapıldı. Yıldızlar ve Gençler kategorisinde sporcular il birincisi olmak için kıyasıya yarıştı.
Erzurumajans-Erzurum'da Eskrim İl Seçmeleri yapıldı. Yıldızlar ve Gençler kategorisinde sporcular il birincisi olmak için kıyasıya yarıştı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yıldızlar ve gençler eskrim il seçmeleri yapıldı. Eskrim İl Temsilcisi Mehmet Ali Dayannç idaresinde Yakutiye Spor Salonu'ndaki Eskrim Salonu'nda gerçekleştirilen Eskrim İl Birinciliği Seçmelerinde 35 sporcu mücadele etti. Bayanlarda ve erkeklerde mücadele eden sporcular il birincisi olmak için kıyasıya mücadele etti. Kılıçların il birinciliği için çekildiği yarışmada yıldızlarda ve erkeklerde dereceye giren sporcular belli oldu. Yıldız erkekler epe dalında birinciliği Can Taşkıran kazanırken, Batuhan Gezer ikinci oldu. Onur Kadıoğlu ile Kaan Civelek üçüncülüğü paylaştılar. Yıldız bayanlar epe dalında Deniz Özdemir birincilik kürsüsüne çıkarken, Sena Rüştüoğlu ikincilik madalyasının sahibi oldu. Elif Asena Çakıcı ile Nazlıcan Ateş üçüncülüğü paylaştılar. Genç Erkekler Epe dalında Haluk Çimenli altın madalyayı kazanırken, gümüş madalya Mustafa Güner'in oldu. Sefa Çavdar ve Batuhan Rüştüoğlu üçüncü sırada yer aldı. Genç Bayanlar Epe dalında Ayşe Eda Tarakcı birinlik madalyasının sahibi olurken, Deniz Özdemir ve Zeynep Söylemez üçüncü oldular. Eskrim İl Temsilcisi Mehmet Ali Dayanç ile müsabakalarda hakemlik yapan Zafer Ala ile Nevzat Dumanoğlu dereceye giren sporcuların madalyalarını takdim ettiler.Eskrim İl Temsilcisi Dayanç, yapılan il seçmelerinde başarılı olan sporcuların Türkiye şampiyonasında Erzurum'u temsil edeceklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.