Ekonomi Haber Girişi : 21 Kasım 2014 15:36

ESOB'ta 'Şeker' protokol

ESOB'ta 'Şeker' protokol
Şekerbank, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile 'Kapımız Esnafa Açık' protokolünü yeniledi.
Erzurumajans-Şekerbank, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile 'Kapımız Esnafa Açık' protokolünü yeniledi.

Esnaf Sarayı'nda düzenlenen protokol imza törenine Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, yönetim kurulu üyeleri, Şekerbank Doğu Anadolu Bölge Müdürü Bülent Hamitoğlu ve Erzurum Şube Müdürü Halis Erdem Tükenmez katıldı. Karşılıklı atılan imzaların ardından konuşan Şekerbank Doğu Anadolu Bölge Müdürü Bülent Hamitoğlu, esnafın mahalle kültürü ve toplumsal değerlerin devamlılığındaki rolüne vurgu yaptı. 450 bine yakın esnafı kucaklayan bir banka olduklarını ifade eden Hamitoğlu, Şekerbank'ın 2013 yılında başlattığı 'Kapımız Esnafa Açık' platformu kapsamında her ayın 15'ini 'Esnaf Günü' ilan ettiklerini anımsattı. 'Kapımız Esnafa Açık' projesinin 'Mahallemizi mahalle yapan esnafımız için el ele verelim, siz de yarın mahalle esnafınızdan alışveriş yapın, kapıları hep açık kalsın' mesajı ile başladığını belirten Hamitoğlu, kampanyaları kapsamında tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya yönlendirdiklerini ve bu alandaki çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

FIRAT: TÜM ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE DESTEKLİYORUZ

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat da, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, esnaf kesimini ekonominin can damarı olarak nitelendirdi. Başkan Fırat, esnafın gerçekleştirdiği üretimle ekonomik büyümeye, sosyal hayata ve istihdama önemli bir katkı sağlayarak ekonomide istikrarın sürdürülmesindeki rolünü vurguladı. Fırat, "Esnaf ve sanatkârlarımızın finansal ihtiyaçlarını karşılayarak, dükkânlarının kapısının açık kalmasını hedefleyen 'Kapımız Esnafa Açık' projesini, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak destekliyor ve ekonominin üreten bu büyük kesimini kucaklayarak Türkiye genelinde hayata geçiren Şekerbank'ı kutluyorum. Birliğimizin tüm üyeleri ile birlikte bu değerli projeyi bölgemizde en iyi şekilde uygulamaya hazırız" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.