Eğitim Haber Girişi : 27 Kasım 2014 22:18

ESTP'den Yavilioğlu'na yatırım teşekkürü

ESTP'den Yavilioğlu'na yatırım teşekkürü
Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) Başkanı A. Mustafa Güvenli, "Erzurum'un eğitim kimliği imajı yeniden güç kazanmaya başlamıştır.
Erzurumajans-Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) Başkanı A. Mustafa Güvenli, "Erzurum'un eğitim kimliği imajı yeniden güç kazanmaya başlamıştır.

Bu süreçte emeğinin çok büyük olduğuna inandığımız Milletvekilimiz Sayın Cengiz Yavilioğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

ESTP Başkanı A. Mustafa Güvenli, AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu'nun müjdesini verdiği eğitim ve adalet yatırımlarıyla ilgili olarak bir değerlendirme yaptı. Güvenli, Yavilioğlu'nun girişimleri ve takibi sonucunda Erzurum'a 150 milyon liralık eğitim yatırımı kazandırıldığına dikkati çekerek, "Kuşkusuz en büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bu bağlamda Erzurum'a kazandırılacak olan 'Eğitim Kampüsü' yatırımı ise, hakikaten şehrimiz için çok büyük bir kazanım olacaktır. Zira Erzurum, geçmişten günümüze kadar bölgenin ve hatta tüm Anadolu'nun sayılı eğitim merkezlerinden birisi olmuştur. Yapılacak bu yeni yatırımlar, şehrimizin sahip olduğu 'eğitim kenti imajı'na güç kazandıracak, Erzurum'un önünde yepyeni ufuklar açacaktır" diye konuştu.

Söz konusu eğitim yatırımlarının Erzurum'a kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu'na teşekkür eden Başkan Güvenli, "Sayın Yavilioğlu, Erzurum'un yarınları için hakikaten güzel bir mücadele sergiliyor. Göstermiş olduğu bu üstün performanstan dolayı kendisini tebrik ediyor ve kutluyoruz" dedi.

GÜVENLİ'DEN ADLİ TIP KURUMU TEŞEKKÜRÜ...

Öte yandan ESTP Başkanı Güvenli, Milletvekili Yavilioğlu'nun önceki gün müjdesini verdiği Adli Tıp Kurumu projesine de vurgu yaptı.

Güvenli, Erzurum'da Adli Tıp Kurumu ile ilgili olarak fiziki anlamda yıllardır bir takım sorunların yaşandığını dile getirerek, "Erzurum'a kazandırılacak olan tam teşekküllü Adli Tıp Kurumu sayesinde sadece Erzurum'un değil, esasen bölgenin de büyük bir ihtiyacı karşılanmış olunacak. Söz konusu projenin Erzurum'a kazandırılmasında yine emeği geçen Milletvekilimiz Sayın Cengiz Yavilioğlu'na teşekkür ediyor, yatırımların tamamının şehrimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.