Ekonomi Haber Girişi : 03 Nisan 2020 22:30

ETB Başkanı Oral: Yereli yaşat ki Erzurum yaşasın

ETB Başkanı Oral: Yereli yaşat ki Erzurum yaşasın
Erzurum Ticaret Borsası (ETB), Korona Virüsle mücadele kapsamında alınan önlemler nedeniyle zor günler geçiren esnafa destek olmak için ‘Yereli yaşat ki Erzurum’ yaşasın kampanyası başlattı.
Erzurumajans-Dünya genelinde küresel bir kriz haline gelen ve Türkiye’nin de içinde bulunduğu COVİD-19 virüs salgını nedeniyle işletmelerin yaşadığı sıkıntıya dikkat çeken Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral, “Gün, esnafıyla, tüketicisiyle, üreticisiyle, tedarikçisiyle yerele destek olma ve birlik olma günüdür” dedi. Bu küresel sorunun el birliğiyle aşılabileceğini belirten Başkan Oral, “Birlik ve beraberlik şart ve bunun en önemli ayağını tüketicilerimiz oluşturuyor, tüm hemşehrilerimizi bu destek zincirinin halkası olmaya, yereli kalkındırmaya davet ediyorum.

Unutulmamalıdır ki esnafımız zor günlerden geçiyor, taksiti olan vaktinde taksitini öder, alışverişte yerel markalarımız tercih edilirse bu zorlu süreç el birliği ile daha kolay atlatılır. Devletimiz elinden gelen desteği, açıkladığı ekonomik paketlerle vermeye çalışıyor, biz de devletimize yeni bir cephe açtırmama gayretindeyiz. Halkımız ödemelerini zamanında yapar, alışverişlerinde yereli tercih ederse, işletmelerimizde çalışan bu şehrin evlatlarına, üreticisine, imalatçısına büyük destek vermiş olur. Ben bu hassasiyeti tüm vatandaşlarımızın göstereceğinden eminim” diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş Murat 01 Ocak 1970 02:00

    Bu kafa olduğu sürece, Erzurum milim gelişmez de ilerlemez de.

  • Bilirkişi 01 Ocak 1970 02:00

    Ulusal zincirlerde uzaylılar mı çalışıyor. Onlar da bu şehrin evladı değil mi onlar işsiz kaldı sen mi ekmek vereceksin ulusallar kadar istihdamınız yok ödedikleri verginin milyonda birini ödemessiniz birde ahkam kesersiniz milli seferberlikten anladığınız bu mu... bi kurtulamadınız şu at gözlüklerinden.