Erzurum Haber Girişi : 30 Temmuz 2016 12:30

ETSO Demokrasi nöbeti tuttu

ETSO Demokrasi nöbeti tuttu
Erzurum'da 15 gündür devam eden demokrasi nöbetine Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte katıldı.
Erzurumajans-Erzurum'da 15 gündür devam eden demokrasi nöbetine Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte katıldı.

15 Temmuz hain darbe girişimine tepki göstermek için Yakutiye Kent Meydanında her akşam sürdürülen demokrasi nöbetihe dün gece ETSO yönetimi katılarak destek verdi. Meydanı dolduran vatandaşlara karanfil dağıtan ve ikramlarda bulunan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ülke bütünlüğüne ve milli iradeye sahip çıkan ve hiçbir ayrım gözetmeksizin birbiriyle kenetlenen Erzurum halkına teşekkür etti. İş dünyası olarak her zaman demokrasiden yana, devletin ve milletin yanında olacaklarına dikkati çeken Lütfü Yücelik şunları söyledi:

"Milletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içerisinde yuvalanmış bir grup hainin darbe girişimi; vatansever asker ve polisimiz ile meydanları doldurarak vatanına sahip çıkan siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve yağan kurşunlara göğsünü siper ederek şehit olan ve yaralanan vatandaşlarımız sayesinde önlendi. Allah'a çok şükür, gücünü milletten almayan bir grubun bu hain girişimi sonuçsuz kaldı. Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımızın ifade ettiği gibi tüm vatandaşlarımızı demokrasinin ve milli iradenin yanında olmaya çağırıyoruz. Ülkemizin geleceğine yönelik bu tehdidi bertaraf ederken hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah onlardan razı olsun."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.