Ekonomi Haber Girişi : 19 Kasım 2014 23:10

ETSO'da, ''gıda sektörü'' çalıştayı

ETSO'da, ''gıda sektörü'' çalıştayı
KUYAP Eğitim ve Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen "Gıda Sektörü Çalıştayı", 20 Kasım 2014 Perşembe günü (yarın) saat 13.30'da ETSO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Erzurumajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) faaliyetlerinin sürdüren KUYAP Eğitim ve Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen "Gıda Sektörü Çalıştayı", 20 Kasım 2014 Perşembe günü (yarın) saat 13.30'da ETSO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Türkiye'de 15 ilde uygulanan ve KOBİ Çalışan ve İşverenlerin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneklerini artırmayı hedefleyen proje kapsamında düzenlenen çalıştayda, Erzurum'da tarım ve hayvancılık sektörüyle entegre olmuş gıda işletmelerinin durumu, sektörde yaşanan sıkıntılar ve çözüm yolları masaya yatırılacak.

ETSO Genel Sekreterliği ve ilgili birimlerin de desteğiyle düzenlenen çalıştayda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Atatürk Üniversitesi ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan (TKDK) uzmanlar konuşmacı olarak yer alacak.

Çalıştaya ayrıca, ETSO Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri, 35 meslek komitesinin başkanları, gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaların yetkilileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de davetli olarak katılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.