Erzurum Haber Girişi : 01 Aralık 2015 17:31

ETSO'da ''E-tebligat'' semineri

ETSO'da ''E-tebligat'' semineri
Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, Maliye Bakanlığı'nın 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren hayata geçireceği "E-Tebligat" uygulamasıyla ilgili, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclisi'ne bilgi verdi.
Erzurumajans-Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, Maliye Bakanlığı'nın 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren hayata geçireceği "E-Tebligat" uygulamasıyla ilgili, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclisi'ne bilgi verdi.

Denetim Koordinasyon Müdürü Mehmet Ozan'la birlikte ETSO Meclisi'nin Kasım Ayı Toplantısı'na konuk olan Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, meclis toplantısının ardından, "E-Tebligat Bilgilendirme Semineri" verdi. ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, yeni uygulama konusunda mükelleflerin dikkat etmesi gereken konularla ilgili bilgiler aktardı. Maliyenin artık çözüm odaklı bir hizmet anlayışına sahip olduğunu ifade eden Aslan, yeni sistemde mükellefe daha kaliteli hizmet sunmak için çaba gösterdiklerini vurguladı. Bunu yaparken mükelleflerden gelecek geri dönüşleri de değerlendireceklerini kaydeden Aslan, bu şekilde mükellefin işini kolaylaştıracak en uygun hizmeti sunacaklarını dile getirdi.

Seminerde, Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı Denetim Koordinasyon Müdürü Mehmet Ozan da, Meclis üyelerine uygulamanın detaylarıyla ilgili bilgiler verdi.

T
oplantının sonunda, Vergi Dairesi Başkanlığı yetkilileri Meclis üyelerinin konuyla ilgili sorularını cevaplandırdı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.