Evli Evine Köylü Köyüne...

Maçın oynandığı saatte uçaktaydım izleme imkanım maalesef olmadı. Daha sonra maçın geniş özetini defalarca özellikle izledim. İzlemeyede gerek yok aslında çünkü BB Erzurumspor sezon başından beri bütün maçları birbirinin kopyası niteliğinde... 

Hücumda olgunlaştırılamayan cılız ataklar... Takım savunmasındaki hatalar zinciri sonrası verilen pozisyonlar...

Bunlar bu haftanın sonucumu? 

Tabiki hayır! Bana göre ligin en iyi takımlarından olan Giresunspor'a deplasmanda kaybetmek skandal bir sonuç değil. 

O halde dönelim sezon başına....

Yeni kurulan yönetim kurulu 3.tercih olan Osman Özköylü'yü getirdi. Osman hoca her gittiği takımda kronikleşen transfer bonkörlüğü ile yaklaşık 20 yeni isim transfer etti. 

Peki merak ediyorum.. 
Osman hoca bu transferleri yaparken 
20 transferden hangisini izledi?
Hangisinin son durumu ile ilgili detaylı rapor alındı.? 
Oynatılacak sisteme uyup uymayacağı ne kadar araştırıldı.? 
Yeni transferlerin birbirlerini tamamlayıcı özellikleri ne kadar belirlendi.?

Sezon başı hazırlık maçlarında sürekli forvet arkası pozisyonunda oynatılıp ve 10 numara verilen Selim'e son gün kulüp bul derken tek bir maçta bile forma verilmedi. 

2 sezon şampiyonluk yaşayan Ahmet Altın varken Kaya transferinin üzerine neden Hakan transferi yapıldı? 3 tane 30 yaş üzerine kaleci ligde başka hangi takımda var? 

Aynı tarz beş defansif orta saha olan bir kadroda sadece bir sağ bekin olması açıklanabilir mi?

Neredeyse her maça farklı bir on bir farklı bir sistemle çıkılması sezon başı takımın iskeletinin dağıtılması sonucu olmadı mı?

Bu yazdıklarıma yaptıklarıyla İmza atan Sayın Osman Özköylü gitti yada gidecek..

Sonra ne olacak?
Yeni teknik direktör gelecek yeni gelen isim olası başarısızlıkta bahanesi hazır!
"Bu takımı ben yapmadım, takım iyi çalışmamış vs..."

Haksızda sayılmaz kadroya baktığımızda 3-4 isim hariç hepsi vasat isimler... 
Bunu sezon başı yazdığımızda art niyetli ilan edilmiştik. 
Maalesef zaman bizi yine haklı çıkardı. Bu kadro 2 geri bir ileri yapabilecek bir kadro yani bu kadroyla istikrar sağlamanız zor. İnişli çıkışlı grafik sergilemeniz oldukça doğal...

Bu arada sezon başı maçların kendi evinde oynanmaması ve bazı isimlerin performanslarıyla hayal kırıklığı yaratmaları Osman hocanın şanssızlığı sayabiliriz. 

Bolu ve Samsun maçları Erzurum'da oynansaydı Mavi Beyazlı ekibin hanesinde  en az 4 puan daha fazla olurdu diye düşünüyorum

Bence BB Erzurumspor yönetiminin önünde iki seçenek var...

Ya teknik direktör konusunda nokta atış yaparak uyum sürecini milli takım arasında iyi değerlendirecek..

Ya da Erzurum'da bir çok değerli teknik direktör ve antrenör var... Bu isimlerden en azından devre arasına kadar Zafer Demir eşliğinde faydalanılacak.

Yönetim içerisinde futbolu bilen değerli isimler var. Mutlaka bu gidişata çözüm bularak dur diyeceklerdir. Bizim yapmamız gereken şehrimizin takımı bu platform olarak bu seviyeye çıkmışken desteğimizi kesmeyerek sonuna kadar yanında olmak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kadir tel 01 Ocak 1970 02:00

    harba sen boş boş konuşma o oyuncuları kim getirdi osman getirdi

  • Yusuf YILMAZ 01 Ocak 1970 02:00

    Ya burak bey elli tane şey diyorsun biri tutunca ben demiştim diyorsun...ona bakarsan bu takim son haftalarin formda takimi Denizli'yi sahada boğdu.Hem ofansif hem defansif...ona ne diyecez.Takim bu.O kadar soylediginiz Murat Paluli topçu olsaydi iyi kotu bir takim bulurdu.

  • Ahmet demir 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum'daki cok kıymetli teknik direktör kim ??boş boş konuşma yalakalık yapa yapa bi hal oldunuz

  • Kadir tek 01 Ocak 1970 02:00

    Asıl boş konuşan sensin Harba. bu takımı kim kurdu Osman kurdu

  • Erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Yeni gelecek hocanın başarısız olacağını nereden biliyorsunuz? Ya başarılı olursa başarı kimin olacak? Başka bir başka soru bu 15 gün sonra lig lig lideriyle oynayacak o maçı kazanirsa 3 4 isim hariç hepsi vasat isimler diye yine yazacakmısınız? yoksa takıma övgüler mi dizeceksiniz?

  • Erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Yeni gelecek hocanın başarısız olacağını nereden biliyorsunuz? Ya başarılı olursa başarı kimin olacak ? Başka bir soru bu takım 15 gün sonra lig lideriyle oynayacak bu maçı kazanirsa o zamanda 3 4 isim hariç hepsi vasat isimler diye yine yazacakmısınız? Yoksa takıma övgüler mi dizeceksiniz?

  • Harba 01 Ocak 1970 02:00

    Boş boş konuşma. .. Osman hocanın elinde Messi mi vardı da oynatmadi. Eldeki bu malzeme ile bu kadar olur. Yanılırsam özür dileyeceğim sizden.

  • Melih bayrak 01 Ocak 1970 02:00

    Peki kukla başkan icin ne diyeceksiniz