Spor Haber Girişi : 30 Ocak 2015 00:50

Fenerbahçe'ye sürpriz isim: Yunus Mallı

Fenerbahçe'ye sürpriz isim: Yunus Mallı
Bundesliga ekiplerinden Mainz'ın formasını giyen 22 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'nin yakın markajında...
Erzurumajans- Bundesliga ekiplerinden Mainz'ın formasını giyen 22 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'nin yakın markajında...

Hem orta sahada hem de sol kanatta oynayabilen futbolcunun sözleşmesi Haziran'da bitiyor. Eğer Alman ekibi makul bir rakam isterse şimdi, olmazsa sezon sonunda Yunus, Sarı-Lacivertli formayı giyebilir. Hem orta sahada hem de sol kanatta oynayabilen futbolcunun sözleşmesi Haziran'da bitiyor. Eğer Alman ekibi makul bir rakam isterse şimdi, olmazsa sezon sonunda Yunus, Sarı-Lacivertli formayı giyebilir.

Transferin bitmesine kısa süre kala Fenerbahçe'nin listesine sürpriz bir oyuncunun girdiği ortaya çıktı. İzleme komitesinin yaptığı çalışmalar sonrasında gündeme gelen isim Yunus Mallı. Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Mainz'da forma giyen futbolcu için temaslar çoktan kuruldu. Yakın gelecekte kadroda ciddi bir gençleştirmeye gitmeyi planlayan Fenerbahçe için hem orta sahada hem de sol kanatta oynayabilen Yunus'un yaşı da (22) transfer stratejisi ile birebir örtüşüyor.

Piyasa değeri 3 milyon Euro

Mukavelesi Haziran ayında bitecek Alman altyapılı Yunus için Sarı-Lacivertliler'in 2 farklı yol haritası var. İlk etapta transferin ara döneme yetişmesi adına Mainz'a bir bonservis teklifi yapılacak. Almanlar normal şartlar altında piyasa değeri 3 milyon Euro (Yaklaşık 6 milyon TL) olan Yunus'a sözleşme durumundan ötürü makul bir rakam isterse genç futbolcu şimdiden İstanbul'a gelecek.

Çok sıcak bakıyor

Almanya, Bundesliga'dan başka talipleri de olan Yunus Mallı'da piyasa değerinin altına inmazsa o zaman yeni formül devreye girecek. Fenerbahçe, sözleşme bitiş tarihi 6 aydan az kaldığı için görüşme hakkı kazanan oyuncuyla temasa geçecek. Büyük bir sürpriz olmazsa Türkiye seçeneğine sıcak baktığı ve Avrupa'da vitrin yapmak istediği bilinen Yunus'un Kanarya'ya 'evet' diyeceği, kısa bir rötarla, sezon sonu Kadıköy'e geleceği öğrenildi. (Fanatik)

N'Doye Fenerbahçe'ye geliyor iddiası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.