Erzurum Haber Girişi : 08 Şubat 2016 15:57

Fırat destek istedi

Fırat destek istedi
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat'ı makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat'ı makamında ziyaret etti. Başkan Fırat, esnafa verilen faizsiz kredi konusunda şartların iyileştirilmesi için destek istedi. 

ESOB Başkanı Rasim Fırat ile görüş alışverişinde bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, esnafın sorunlarının çözümü noktasında çaba sarf ettiklerini belirterek, bir seçim vaadi olan faizsiz kredinin esnafa nefes aldıracağını söyledi. Başkan Fırat ise faizsiz kredi konusunda şartların daha da iyileştirilmesi için bir takım düzenlemeler yapılması gerektiğini anımsattı. Bu anlamda destek isteyen Başkan Fırat, "Faizsiz kredi esnaf için çok önemli. Ancak tüm esnafı kapsamalı. Bu nedenle şartların daha da iyileştirilmesi gerek" dedi. Milletvekili Deligöz, konuyu Meclis'te gündeme getireceğini söyledi. Ziyaretin ardından Milletvekili Deligöz, ESOB Başkanı Fırat ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Pınar hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.