Bölge Haber Girişi : 31 Ocak 2011 13:17

FISU Başkanı'nın kızak ve cirit keyfi!..

FISU Başkanı'nın kızak ve cirit keyfi!..
Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) Yönetim Kurulu Başkanı George E. Killian, UNIVERSIADE Kış Oyunları'nın yapıldığı Erzurum'da atlı kızağa bindi, cirit müsabakası seyretti.

Erzurum Ajans-Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) Yönetim Kurulu Başkanı George E. Killian, UNIVERSIADE Kış Oyunları'nın yapıldığı Erzurum'da atlı kızağa bindi, cirit müsabakası seyretti.

25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın yapıldığı Erzurum'da müsabakaları takip eden FISU Başkanı George E. Killian ve Türkiye Üniversite Oyunları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu'nun Atatürk Üniversitesi yerleşkesi içerisinde kurduğu cirit sahasını ziyaret etti. 58 ülkeden gelen sporcuların cirit sporcunu yakından tanıması için oluşturulan alanda bir süre atlı kızakla dolaşan FISU Başkanı George E. Killian, Atlı Cirit takımı sporcularının cirit gösteri maçını izledi.

Yaklaşık 30 dakika süren gösteri maçını izleyen ve yanına gelen çocuklarla yakından ilgilenen FISU Başkanı Killian, Erzurum'da düzenlenen 25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın bugüne kadar sorunsuz bir şekilde gittiğini, Erzurumlular'ın bundan gurur duyması gerektiğini söyledi. Cirit maçından büyük keyif aldığını belirten Killian, "Eğer daha genç olsaydım kesinlikle denemek isterdim. FISU olarak çok iyi giden süreçten mutlu ve gururluyuz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.