Siyaset Haber Girişi : 26 Mayıs 2015 23:55

Flaş... CHP Genel Merkezi Erzurum'a çıkarma yapıyor

Flaş... CHP Genel Merkezi Erzurum'a çıkarma yapıyor
CHP'nin Erzurum'daki seçim çalışmalarına AKP'li belediyeler tarafından izizn verilmemesi CHP Genel Merkezi'ni harekete geçirdi.
Erzurumajans-CHP'nin Erzurum Kent Meydanı'nda 7 Haziran seçimlerine yönelik çalışma yapması, AKP'li belediyenin zabıtaları tarafından engellemeye çalışarak CHP'liler tehdit  edildi.

CHP'nin şehrin meydanındaki seçim TIR'ı Milletvekili adayları Gonca Aytaş ve Orhan Bozkurt'un partililerle birlikte yaptığı tüm  yasal itirazlara rağmen zabıta ekipleri  TIR'a el koyarak polis eşliğinde gece yarısı götürüldü.

CHP'Lİ GÜRSEL TEKİN: ERZURUM'A ÇIKARMA YAPACAĞIZ!

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, bu gelişme üzerine  Erzurum'a gideceğin belirterek şöyle konuştu:

''Bu davranış Anayasa ve yasalara aykırıdır. Kentin her tarafının AKP bayrak ve  flamaları ile işgal edilmişken, CHP'nin bayrak asmasına bile izin  verilmiyo.Erzurum'daki bu yasadışı tutumu kınıyorum

''CUMA GÜNÜ DADAŞLAR DİYARI ERZURUM'DAYIM!''

Devletin tüm kurumlarının iktidar partisinin yanında yer aldığı bu süreçte arkadaşlarımız yalnız bırakmayacağız. Yarın İstanbul'da AKP'nin talanlarını açıklıyorum ve cuma günü dadaşlar diyarı Erzurum'a giderek AdaylarımızGonca Aytaş' ve Orhan Bozkurt'un  yanında olacağım  "Asla Erzurum'da CHP'nin yükselişinin önüne geçemeyecekler"

Öte yandan CHP'nin Erzurum Milletvekili adaylarının seçim çalışmalarına destek için  bugün Genel Başkan Kemel Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun, yarın Yalova Milletvekili Maharrem İnce'nin,  Cuma günü CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in ertesi gün ise İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun Erzurum'da olacağı bildirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • selahattin 01 Ocak 1970 02:00

    cahil adam ysk.dan izin alınmadan kimse bir yere bir şey sokamaz.ysk.dan izinli yapılan işleme antidemokratik yaklaşım yapılamaz.her partiye eşit davranılmalı.

  • VEYİS 01 Ocak 1970 02:00

    ERZURUMU SAHİPSİZ SANMAYIN GÜRSEL ABİM GELİRSE GÖRÜRSÜNÜZ.

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Evet sahipsiz degil.Hele akp ye hic kalmayacak

  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    chp boşuna uğraşmasın bu seçimdede yine avucunu yalar.....

  • hakan 01 Ocak 1970 02:00

    chp bu yüzden kaybediyor. koca tır ı şehrin göbeğine sok sonra veryansın et