Medya Haber Girişi : 10 Ekim 2014 19:46

Flaş... Erzurum'un efsane dergisi Fırfırik yeniden çıktı..

Flaş...  Erzurum'un efsane dergisi  Fırfırik yeniden çıktı..
Erzurum'un ulusal ölçekteki yerel mizah dergisi Fırfırik, uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başladı..
Erzurumajans-Erzurum'un ulusal ölçekteki tek mizah dergisi Fırfırik, uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başladı..

Yerel günlük konuların mizahi bir dille karikatür, fotoğraf ve foto montajlar ile ifade edildiği
Fırfırik, bir süreden beri yayında değildi. Uzun bir aradan sonra 318'nci sayısıyla yeniden okuyucularına merhaba diyen 11 yıllık mizah dergisi, bu defa 16 sayfa çıktı.

Kapağında Erzurum için elzem bir mevzu olan kentsel dönüşüm konusunu esprili bir dille anlatan Fırfırik, 5 liradan satışa sunuldu.

''Beleş okuyana heram olsun'' sloganı ile yola çıkan
Fırfırik'in sahipliğini Vedat Refayeli, yayın yönetmenliğini Selahattin Şener yapıyor. Orhan Bozkurt, Murat Balkuş, Zafer Taş, Turhan Bozkurt, Fırat Aksoy ve Muhammet Hanifi Aksakal, derginin espri ve tasarımında desteği olan isimler...

Aylar sonra yeniden okuyucuları ile buluşan
Fırfırik, satış noktalarında yer almaya ve abonelerine ulaşmaya başladığı andan itibaren birbirinden özel espirileri ile ortalığı kırıp geçiriyor.


Not:

www.erzurumajans.com Fırfırik'te yer alan esprileri Salı günü dünyanın her tarafında olan Erzurumlulara buradan orjinal halleri ile sunacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.