Erzurum Haber Girişi : 13 Ağustos 2018 19:15

Flaş... Flaş... Açığa alındılar

Flaş... Flaş... Açığa alındılar
Erzurum’da trafikte tartıştıkları Vefa Özdemir ve oğlu Kürşat Özdemir’e silah çeken 4 jandarma astsubay açığa alındı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum’da trafikte tartıştıkları Vefa Özdemir ve oğlu Kürşat Özdemir’e silah çeken 4 jandarma astsubay açığa alındı.

Olay geçen Perşembe Yakutiye İlçesindeki oto sanayi sitesinde meydana geldi. İddiaya göre sanayi esnafı olan Vefa Özdemir otomobilini işyerinin önüne çekmek için geri manevra yaparken, o sırada araç arkasında farketmediği bir kişiye hafif şekilde çarptı. Şahsa bakmak için hemen aracından inen Özdemir ile kişi arasında tartışma çıktı. Bu sırada Vefa Özdemir’in oğlu Kürşat Özdemir’de araçtan inerek tartışmaya katıldı. Çıkan arbede sırasında bir başka araçtan inen üç kişi baba ve oğlu darp etti. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda sonradan astsubay oldukları öğrenilen iki kişi silah çekerek baba ve oğlunun kafasına dayadı. Elindeki sopayla kendisini korumaya çalıştığı görüntülere yansıyan Kürşat Özdemir, başına silah dayanmasından sonra elindeki sopayı bıraktı. Olay yerine çağrılan polis ekiplerinin müdahalesiyle taraflar ayrılırken, kavgayla ilgili soruşturma başlattı. 

VALİ AZİZOĞLU GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİ

Olayın medyada yer almasından sonra görüntüleri izleyen Vali Seyfettin Azizoğlu, Erzurum İl Jandarma Komutanlığında görevli oldukları belirlenen 4 astsubay hakkında soruşturma başlatılması talimatı verdi. Dört astsubayın açığa alındığı öğrenildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.