Bölge Haber Girişi : 23 Haziran 2010 00:06

Flaş... Flaş... Flaş... Terör alarmı!..

Flaş... Flaş... Flaş... Terör alarmı!..
Emniyet Genel Müdürlüğü ile İstihbarat birimlerinin tüm illere gönderdiği 'Gizli' ve 'İvedi' ibareli yazılı mesajında, bölücü terör örgütü PKK'nın yeni süreçte özellikle asker, polis ve ailelerine yönelik saldırı planladığı belirtilerek, güvenlik önlemler

Erzurum Ajans-Emniyet Genel Müdürlüğü ile İstihbarat birimlerinin tüm illere gönderdiği 'Gizli' ve 'İvedi' ibareli yazılı mesajında, bölücü terör örgütü PKK'nın yeni süreçte özellikle asker, polis ve ailelerine yönelik saldırı planladığı belirtilerek, güvenlik önlemlerinin üst seviyeye çıkarılması istendi. 

İlgili yazılı emir üzerine harekete geçen İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, söz konusu yazılı emri ilçe emniyet müdürlükleri, polis merkezleri ve karakollara göndererek gerekli önlemlerin alınmasını istedi. 

Yapılan uyarıların ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde de güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı. Emniyet binasının giriş ve çıkışlarında nöbet tutan polisler ile göreve giden resmi ve sivil ekiplerin çelik yelekle göreve çıktıkları gözlendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.