Spor Haber Girişi : 30 Nisan 2015 16:52

Flaş... Kayak Federasyonu'nda deprem!

Flaş... Kayak Federasyonu'nda deprem!
Türkiye Kayak Federasyonu'nda olağanüstü kongre gündeme geldi.
Erzurumajans-Türkiye Kayak Federasyonu'nda olağanüstü kongre gündeme geldi. Başkan Erol Yarar ve yönetiminin çalışmalarından rahatsızlık duyan delegelerin topladığı "olağanüstü genel kurul" imzaları yeterli sayıya ulaştı. İmzalar ilgili tüm kurumlara teslim edildi.

Türkiye Kayak Federasyonu'nda olağanüstü genel kurul sürecine girildi. Delegelerin topladığı imzalar "olağanüstü genel kurulu" toplayabilmek için yeterli sayıya ulaştı. Toplanan imzalar bugün Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Kayak Federasyonu'na teslim edildi. Federasyonun iki ay içerisinde olağanüstü genel kurula gitme zorunluluğu bulunuyor.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yönetiminin icraatlarından rahatsız olan kayak kulüplerinin başlattığı imza kampanyasında olağanüstü genel kurul için yeterli sayıya ulaşıldı. Toplanan 94 imza bugün Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Kayak Federasyonu'na ulaştırıldı. Başkanlığa 19 Nisan 2014'te yapılan olağan genel kurulda seçilen ve bir yılı doldururken olağanüstü genel kurulla karşı karşıya kalan Erol Yarar ve yönetiminin, toplanan imzalar doğrultusunda genel kurulu iki ay içerisinde toplama zorunluluğu var.

Öte yandan olağanüstü genel kurulda eski başkan Özer Ayık'ın yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Genel kurulda Erol Yarar'ın listesinde yer alan Ali Oto'nun da adaylık için şimdiden nabız yokladığı öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.