Spor Haber Girişi : 15 Mayıs 2018 20:15

Fotoğraflarla Ümraniyespor- B.B. Erzumspor maçının öyküsü

Fotoğraflarla Ümraniyespor- B.B. Erzumspor maçının öyküsü
Spor Toto 1. Lig’in Play-Off 2. maçında Erzurumspor, 4-3 kazandığı ilk maçın rövanşında Ümraniyespor’a konuk oldu. Konuk ekip rakibini deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı.
Erzurumajans-Spor Toto 1. Lig’in Play-Off 2. maçında Erzurumspor, 4-3 kazandığı ilk maçın rövanşında Ümraniyespor’a konuk oldu. Konuk ekip rakibini deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla Büyükşehir Belediye Erzurumspor finale yükseldi. 

İlk maçta 4-3 yendiği Ümraniyespor'a konuk olan Erzurumspor, rövanş maçını da 2-1 kazandı ve finale yükseldi. 58. dakikada Burhan Eşer'in golüyle geriye düşen Ümraniyespor, 90+1'de Merthan Açıl'la umutlandı. Ancak 90+7'de harika bir gol kaydeden Demba Savage, Erzurumspor'un final biletini tescilledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • musa 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumun çıkmasını isterim ama gaziantep çıkacak gibi,aynen ankara takımları düşerken ankaragücü çıktı,antep düştü başka bir antep takımı çıkacak gibi.ama yanılmamı temenni ediyorum