Spor Haber Girişi : 19 Eylül 2014 11:30

Galatasaray AYM'ye gitti!

Galatasaray AYM'ye gitti!
Aslan'ın önde gelen bazı isimleri, Süper Kupa maçı sonrası verilen 'seyircisiz' cezasını Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı...
Erzurumajans-Aslan'ın önde gelen bazı isimleri, Süper Kupa maçı sonrası verilen 'seyircisiz' cezasını Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı...

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'ın eski yönetcisi Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, camiadan bazı önemli isimlerin, Süper Kupa maçı sonrası TFF kurulları tarafından Sarı-Kırmızılı takıma verilen 1 maçlık cezayı Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) taşıdıklarını açıkladı.

Özdoğan, bu isimlerden birinin çok ünlü bir hukukçu ve kulübün kongre üyesi olduğunu diğer iki- sinin ise üst düzey görevlerde bulunduğunu belirtti.

Başvurunun içeriğine de değinen Özdoğan "Arkadaşlarımız Tahkim Kurulu'na dilekçe verdiler ve "Kombine almamıza karşın, bize maçı izlettirmiyorsunuz. Hakkımız gasp ediliyor' dediler. Ancak Tahkim dikkate almayınca AYM'ye bireysel başvuru haklarını kullandılar. Bu Türkiye'de bir ilktir ve çok önemli bir tutum sergilediler" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.