Spor Haber Girişi : 30 Ekim 2014 11:27

Galatasaray o parayı arıyor!

Galatasaray o parayı arıyor!
Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'ın, kulüp kasasında 20 milyon lira nakit para ve 15 milyon dolar hazır kredi bıraktığı iddia edilmişti.
Erzurumajans-Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'ın, kulüp kasasında 20 milyon lira nakit para ve 15 milyon dolar hazır kredi bıraktığı iddia edilmişti.

Ancak yeni yönetimden önemli bir isim, "İki gündür o parayı arıyoruz ama henüz bulamadık!" dedi.

Galatasaray'da iş başı yapan Başkan Duygun Yarsuvat ve arkadaşları sarı kırmızılı kulüpteki sorunları çözmek için olağanüstü çaba sarfediyor.

Futbol ve basketbol şubesindeki ödenmeyen paraların çözümü için çaba gösteren Yarsuvat ekibi, bir yandan da sosyal medyadaki dedikodulara göğüs geriyor.

Son iki günde yayılan haberlerde Ünal Aysal'ın Duygun Yarsuvat ve ekibine 20 milyon lira nakit para ve 15 milyon dolar hazır kredi bıraktığı iddia edilmişti. Ancak işin gerçekte öyle olmadığı hemen ortaya çıktı. Galatasaray yönetiminden bir isim, Ünal Aysal'ın nakit 20 milyon bırakıp bırakmadığı yönündeki sorumuza; "Başkan ile 2 gündür arıyoruz henüz öyle bir para bulamadık. Ne nakit parası, tam tersine kucağımızda bir yığın ödeme bulduk. Acilen bu ödemelere karşılık bulmak zorundayız" yanıtını verdi.

15 MİLYON DOLAR HAZIR KREDİ DE DOĞRU ÇIKMADI

Ünal Aysal yönetiminin ayrıca 15 milyon dolar kredi için başvurduğu ve parayı da Duygun Yarsuvat'ın kullanması için hazırladığı da öne sürülmüştü. Ancak gerçekte bu kredinin çekildiği ve bu paranın 5 milyon doları ile bir yöneticinin alacağının kapandığı iddia edildi.

Hürriyet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.