Spor Haber Girişi : 16 Aralık 2014 18:17

Galatasaray'da 3 futbolcuya forma yasağı

Galatasaray'da 3 futbolcuya forma yasağı
Furkan Özçal, Umut Gündoğan ve Yasin Öztekin için Galatasaray'a 1.5 milyon Euro peşin para teklif eden ve anlaşma sağlayan Karabükspor yönetimi, herhangi bir sakatlık tehlikesine karşı bu oyuncuların devre arasına kadar oynatılmamasını istedi.
Erzurumajans-Furkan Özçal, Umut Gündoğan ve Yasin Öztekin için Galatasaray'a 1.5 milyon Euro peşin para teklif eden ve anlaşma sağlayan Karabükspor yönetimi, herhangi bir sakatlık tehlikesine karşı bu oyuncuların devre arasına kadar oynatılmamasını istedi. Galatasaray da kabul etti.

Galatasaray ile Kardemir Karabükspor'un Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın transferleri için yaptığı anlaşmanın detayları ortaya çıktı.

Furkan'ı satın almak isteyen kırmızı lacivertli kulüp, bonservis için 1 milyon Euro teklif etti. Sarı kırmızılı takımın eski futbolcularından Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı kırmızı lacivertliler, sezon sonuna dek kiralamak istedikleri Yasin ve Umut için de 250'şer bin Euro önerdi. Karabükspor, tekliflerine olumlu yanıt verilmesi halinde bu paraların tek seferde peşin ödeneceğini de bildirdi.

Mali yönden sıkıntı yaşayan Galatasaray yönetimi de toplam 1.5 milyon Euro'nun peşin ödenecek olmasından dolayı Karabükspor'a olumlu yanıt verdi.

Bu arada kırmızı lacivertli yöneticiler, Galatasaray yönetiminden özel talepte bulunarak, herhangi bir sakatlık riskine karşı Umut, Yasin ve Furkan'ın devre arasına dek oynatılmamasını istedi. Sarı kırmızılılar da bu talebi kabul etti ve üç futbolcuyu da bugün oynanacak Balçova Yaşamspor maçının kadrosuna almadı ve takım İzmir'e 18 yerine 16 futbolcuyla gitti.

YASİN GİTMEK İSTEMİYOR

Bu arada Yasin Öztekin'in Kardemir Karabükspor'a gitmek istemediği ve bu yöndeki düşüncesini sarı kırmızılı yönetime ilettiği bildirildi. Ancak yöneticilerin ne yapıp edip bu oyuncuyu ikna edeceği belirtildi. Hürriyet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ali candan 01 Ocak 1970 02:00

    futbolcular bu yasakları haketmişler söylenecek söz yok doğrusu.