Spor Haber Girişi : 23 Aralık 2014 00:50

Galatasaray'da transfer bombası

Galatasaray'da transfer bombası
Galatasaray'ın gönderme kararı aldığı Furkan Özçal'a, Karabükspor'dan sonra Eskişehirspor da talip oldu.
Erzurumajans-Galatasaray'ın gönderme kararı aldığı Furkan Özçal'a, Karabükspor'dan sonra Eskişehirspor da talip oldu. Es-Es'in hocası Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla alınmasını istediği Furkan için kulüp başkanı Mesut Hoşcan, sarı kırmızılı yöneticilerle görüştü.

Galatasaray'da kadroya giremediği için devre arasında gönderilmesi kararlaştırılan Furkan Özçal'ın transferi son anda ortaya çıkan sürpriz bir talip nedeniyle karıştı!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı Kardemir Karabükspor, geçen hafta Furkan'ın bonservisi için 1 milyon Euro peşin para teklif etmiş, sarı kırmızılılar da olumlu yanıt vermişti.

Ancak, Furkan Özçal için Eskişehirspor devreye girince işler karıştı. Teknik direktörlüğünü Ertuğrul Sağlam'ın yaptığı kırmızı siyahlılar, Galatasaray Kulübü'ne resmen başvurarak, genç futbolcuya talip olduklarını bildirdi. Konu ile ilgili teklifi bizzat yapan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşçan'ın, "Hocamız Furkan'ı çok istiyor. Kiralık da olabilir, satın alma yoluyla da... Biz Furkan'da ısrarlıyız" dediği öğrenildi.

Furkan Özçal'ın ise, satış yoluyla değil kiralık olarak ayrılmak istediği belirtildi.

Tolunay Kafkas ile Ertuğrul Sağlam'ı karşı karşıya getiren Furkan transferinin 1-2 gün içinde çözümlenmesi bekleniyor. Hürriyet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.