Bölge Haber Girişi : 26 Aralık 2010 02:26

Gazeteciler 2011 tesislerini gezdi!..

Gazeteciler 2011 tesislerini gezdi!..
Ulusal basındaki Erzurumlu genel yayın yönetmeni, yazar, eleştirmen, spiker, haber müdürleri 2011 Kış Oyunları Koordinatörlüğü'nün davetlisi olarak Erzurum'a geldi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da 27 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 25. Dünya Kış Oyunları'nın tanıtım çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Dünya Spor Yazarları'nın ardından ulusal basında üst düzey yöneticililik yapan Erzurum kökenli 22 gazeteci Erzurum'a davet edildi.

Havayoluyla Erzurum'a gelen basın mensuplarına 2011 Kış Oyunları Koordirnatörlüğü basın sorumlusu Kenan Özyurt tarafından atlama kuleleri, curling salonu, Kandilli ve Konaklı bölgelerindeki kış ve buz spor tesisleri gezdirildi.
 
Geziye Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdulhamit Bilici, Aksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Korucu, Dünya Tv Genel Müdürü Remzi Ketenci, Samanyolu Yayın Grubu Radyolar Koordinatörü ve Ana Haber Sunucu Kemal Gülen, Mehtap TV Genel Yayın Yönetmeni Hediz Alıcı ile diğer davetliler katıldı. Geziye katılan Erzurumlu üst düzey basın mensupları tesislere hayran kaldıklarını belirtti. Misafir gazeteciler atlama kulelerinin önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Aksiyon Genel Yayın Yönetmeni Bülent Korucu, Kış Oyunları için Erzurum'a yapılan tesislerin şehrin geleceği adına büyük bir kazanç olduğunu belirtirken, Samanyolu Yayın Grubu Radyolar Koordinatörü ve Ana Haber Sunucusu Kemal Gülen ise Erzurum'a yapılan kış ve buz spor tesislerinin şehrin geleceğini aydınlatacak yatırımlar olduğunu ifade etti.

Programı organize eden Kenan Özyurt da Erzurumlu basın mensuplarını doğdukları topraklarda görmekten mutluluk duyduğunu anlattı. Özyurt, Kış Oyunları'nın yapılacağı tesislerin tanıtımlı için Erzurum'a gelen misafir basın mensuplarının bir çoğunun, diğer meslektaşlarının Erzurumlu olduklarını gezide öğrenmenin heyecan ve şaşkınlığını yaşadıklarını ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.