Medya Haber Girişi : 11 Haziran 2017 17:26

Gazeteciler eserleriyle yarışacak

Gazeteciler eserleriyle yarışacak
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, gazetecilik başarı ödülü yarışması başvuruları başladı.
Erzurumajans-Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, gazetecilik başarı ödülü yarışması başvuruları başladı. 

DAGC'den yapılan açıklamada, yarışma ile halkın bilgi edinme hakkının kullanılmasının yaygınlaştırılması ve mesleğin güçlenmesine katkı sağlanmasının amaçlandığı, bu kapsamda, Erzurum ve bölge illerinde yerel- yaygın basın kuruluşlarında çalışan gazetecilerin çalışmalarının değerlendirilmesi ve mesleğe yönelen gençlerin teşviki hedeflendiği ifade edildi. Yerel ve yaygın dalda yapılacak yarışmaya üye gazeteciler, Haber, Fotoğraf, Sayfa düzeni , Röportaj, Araştırma-inceleme, Köşe yazısı, Spor haberi, Spor fotoğrafı, Haber Programcılığı-Belgesel(Radyo-TV), TV Görüntü, TV haber, İnternet haberciliği kategorilerinde en çok 2 eserle müracaat edebilecek. Yarışmada ayrıca İletişim Fakültesi öğrencileri ve mesleğe yeni başlamış basın çalışanları için teşvik ödülü verilecek.

Yarışmaya katılacak çalışmaların Ocak 2016- Aralık 2016 tarihleri arasında yayınlanmış olması istenirken , eser sahibinin kısa bir özgeçmişi ve jpeg formatında bir fotoğrafı ile birlikte Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin [email protected] veya [email protected] internet adresine, yazılı eserlerin jpeg veya pdf formatında, görüntülü (en fazla 3 dakika) veya sesli eserlerin tüm bilgisayarlarda bulunabilecek formatta yine belirtilen mail adresine gönderilmesi gerektiği hatırlatıldı. Yarışmaya son katılım tarihi ise 3 Temmuz 2017 olarak belirlendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.