Ekonomi Haber Girişi : 27 Mayıs 2016 18:27

Genç çiftçi projelerinin desteklenmesi ile ilgili duyuru

Genç çiftçi projelerinin desteklenmesi ile ilgili duyuru
Erzurum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden Genç Çiftçi Projelerinin desteklenmesi kapsamında bir açıklama yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden Genç Çiftçi Projelerinin desteklenmesi kapsamında bir açıklama yapıldı. 

Yapılan açıklamada; "Son günlerde, Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi kapsamında 30 bin TL hibe verilmesiyle ilgili olarak Bakanlığımız ile diğer mali destek veren kurumlarla ilişkili oldukları, yetkilendirildikleri veya akredite edildikleri bilgisini vererek belirli bir ücret karşılığında proje danışmanlık desteği verme teklifinde bulunan veya destek kazanma garantisi vaat eden kişi ve firmaların olduğu yönünde duyumlar alınmaktadır. Bakanlığımız ile il ve ilçe Müdürlüklerimizin bu yönde bağlantılı olduğu herhangi bir firma bulunmamakta olup, bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesi önemle duyurulur. Proje kapsamında verilecek hibe desteklerine yönelik başvuru mercileri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il ve ilçe müdürlükleri olup müracaatçılardan başvuru için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Projeden yararlanmak isteyen kişilerin mağduriyet yaşamamaları için Bakanlığımız il ve ilçe müdürlüklerinden bilgi almaları ve bu tür bir uygulama ile karşılaşan kişilerin zaman kaybetmeden güvenlik birimlerini ve adli mercileri bilgilendirmeleri gerekmektedir." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • alper can 01 Ocak 1970 02:00

    Acaba kimlere verecekler 30 tl listeler belli insallah adaletli bir arasrirma sonunda verilir garibanlara