Siyaset Haber Girişi : 26 Şubat 2015 13:25

Gözler temayülde

Gözler temayülde
AK Parti milletvekili aday adaylığı için 137 ismin müracaat ettiği Erzurum'da gözler hafta sonu yapılacak temayüle çevrildi.
Erzurumajans-AK Parti milletvekili aday adaylığı için 137 ismin müracaat ettiği Erzurum'da  gözler hafta sonu yapılacak temayüle çevrildi. Yaklaşık 4 bin partilinin oy kullanacağı temayül için oy verme işlemleri saat 10.00'da başlayıp 16.00'da son bulacak.

AK PARTİ'DE 11 Şubat'ta başlayan aday adaylığı sürecinden sonra şimdi gözler 28 Şubat'ta yapılacak parti içi temayül yoklamasına çevrildi. Cumartesi günü aday adaylarının tanıtımının yapılacağı toplantının ardından Pazar günü ise Kazım Karabekir Spor Salonu'nda kurulacak sandıklarda teşkilat üyeleri aday adayları noktasında tercihlerini yapacaklar. 137 aday adayının katılacağı temayül yoklamasına  adaylık için başvuruda bulunan mevcut milletvekilleri katılmayacak.

TEMAYÜL heyecanını yaşayan aday adayları ise çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.  ilçe ilçe dolaşarak projelerini teşkilat üyeleri ile paylaşan aday adayları ayrıca, cep telefonlarına mesaj, internet adreslerine de mail atarak delege üzerinde etkili olmanın yollarını arıyor.  1 Mart Pazar günü kapalı spor salonunda yapılacak olan temayül yoklamasında İl yönetimi, ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileri oy kullanacaklar.  (Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 1 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumda yasayana oy verelim dısardan gelenlere oy yok Heleki istanbuldan gelene

  • VEDAT NAR 01 Ocak 1970 02:00

    BU AY 29 CEKMIYOR DIKKAT

  • Ali ÇELEBİ 01 Ocak 1970 02:00

    Temayül yoklamasını umursayan kim ? Ahmet KÜÇÜKLER beyefendinin ismi listede yokken adam ikinci kez başkan seçildi. Lütfen insanları kandırmaktan vazgeçin artık!