Spor Haber Girişi : 06 Temmuz 2015 19:00

Göztepe İzmir'in Süper Lig hasretini sonlandıracak

Göztepe İzmir'in Süper Lig hasretini sonlandıracak
Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, İzmir'in hasret olduğu süper lig özlemini sonlandıracaklarını söyledi.
Erzurumajans-Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, İzmir'in hasret olduğu süper lig özlemini sonlandıracaklarını söyledi.

Yakın zamanda forvet hattını güçlendirmek için yeni oyuncular alacaklarını ifade eden Diyadin, futbolcu transferlerindeki öncelikli prensiplerini de anlattı.

Geçen sezon Şampiyon olarak PTT 1. Lige yükselen Göztepe, Erzurum'daki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı- Kırmızılı ekip, bu sezon mücadele edeceği PTT 1. Ligden oldukça umutlu. İmzir'in yıllardır süren süper lig hasretini sonlandırmak için iddialı olan İzmir ekibi, hız kazandırdı.

"İZMİR'İN ÖZLEM DUYDUĞU HASRETİ SONLANDIRMAYI AMAÇLIYORUZ"

Erzurum kampındaki çalışmaların olumlu geçtiğini ifade eden Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, İzmir'in özlem duyduğu süper lig hasretini sonlandırmayı amaçladıklarını söyledi. Erzurum'a ilk kez geldiğini anımsatan tecrübeli teknik adam, "Şimdiye kadar birçok kez farklı yerde kamp yaptık. Bu yıl ilk kez buraya geldim. Erzurum'da saha ve hava şartları oldukça güzel. Bu süreçte bizim çalışmalarımız açısından katkı verici" dedi.

"YENİ KADRO OLUŞTURUYORUZ"

Şampiyon kadronun yarısının gittiği takımda yapılan transferlere yenilerini ekleyeceklerini anlatan Metin Diyadin, "Yeni bir kadro oluşturuyoruz. Şu anda gayet iyi gidiyor. Doğru hamleler yaptığımızı düşünüyorum. Yeni katılan oyuncuların uyum süreci bitti. Zaten biz bunların uyum sağlayıp sağlayamayacağıyla ilgili değerlendirmemizi yaparak takıma kazandırıyoruz. 25 kişilik kadro oluşturmak istiyoruz. Yeni bir takım oluştururken de bazı dezavantajlar oluyor. Biz dezavantajları avantaja çevirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bununla birlikte geçen yıl ki başarıyı devam ettirmeyi amaçlıyoruz. İnşallah beklentilere bir cevap vereceğiz. Başarı için sadece oyuncu katılımı da yetmiyor. Birlikte takım olma alışkanlığını da kazanmak gerekiyor" diye konuştu.

"FORVET HATTINI GÜÇLENDİRECEĞİZ"

Defans hattında yapılan transferlerin ardından forvet hattını güçlendirmek için yeni transferlere imza atacaklarını anlattı. Başarılı teknik adam, "Takıma yeni katılımlar oldu. Bunların dışında forvet hattını güçlendirmek adına transferler yapacağız. Forvet alanına yeni katılımlar olacak" diyerek transfer edecekleri futbolcularla ilgili prensiplerini de şöyle anlattı: "Benim için transferde 3 önemli ayak vardır. Bunlar oyuncunun karakteri ekonomik boyutu ve kalitesidir. Üçü ancak bir araya geldiğinde bizim gündemimize gelir" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.