Spor Haber Girişi : 02 Temmuz 2015 22:03

Göztepe sahaya indi

Göztepe sahaya indi
PTT 1. Lig'de sezona şampiyonluk iddiası ile hazırlanan Göztepe, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına Erzurum'da yaptığı antrenmanla başladı.
Erzurumajans-PTT 1. Lig'de sezona şampiyonluk iddiası ile hazırlanan Göztepe, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına Erzurum'da yaptığı antrenmanla başladı.

Yeni sezon için taraftarlara zafer sözü veren Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, forvet oyuncusuna ihtiyaçları olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Göztepe, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da başladı. Göz-Göz, 15 gün sürecek Erzurum kampında çalışmalarını 22 futbolcuyla sürdürüyor. Erzurum kampının ilk antrenmanını gerçekleştiren Göztepe, yapacağı çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

"FORVET İSTİYORUZ"


Geçtiğimiz sezon Spor Toto 2. Lig'de şampiyonluk yaşayan kadroyu bu yıl yeni oyuncularla takviye edeceklerini belirten Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Kamp dönemine kadar belli bir oyuncu sayısına ulaşmak istiyorduk ve bunu başardık. Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlerleyen günlerde transferini gerçekleştireceğimiz oyuncular da kampa katılacaklar" dedi.

Özellikle forvet hattına transfer yapmak istediklerini söyleyen Diyadin, "Göztepe profiline yakışacak az ama öz oyuncu almak istiyoruz. Geçen yıl yakaladığımız ivmeyi bu yıl da sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, verdikleri destekten dolayı sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür ederken, yeni sezonda da zafer sözü verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.