Sağlık Haber Girişi : 26 Ağustos 2015 23:50

Güler ailesinin çocukları bakın neden ölüyormuş

Güler ailesinin çocukları bakın neden ölüyormuş
Kars'ın Arpaçay İlçesi'ne bağlı Tomarlı Köyü'nde yaşayan Zeynep ve Hacı Güler ailelerinin çocuklarının ölüm sebepleri ortaya çıktı.
Erzurumajans-Kars'ın Arpaçay İlçesi'ne bağlı Tomarlı Köyü'nde yaşayan Zeynep ve Hacı Güler ailelerinin çocuklarının ölüm sebepleri ortaya çıktı.

Kars'ta yaşayan Güler Ailesi'nin 4 çocuğundan 3'ünün ani ölümlerinin sebebi Finlandiya'daki laboratuvarda yapılan incelemelerin ardından belli oldu. Finlandiya'daki Laboratuvarda 5 aylık Gözde Güler'in kanı üzerinde yapılan incelemelerde minik kızın ani ölümüne kalpteki büyümenin neden olduğu ortaya çıktı. Tanıyı kesinleştirmek için anne ve babanın genleri incelenecek.

Ankara'da hastanede olduklarını ifade eden baba Hacı Güler, "Şuana kadar bir şey bulamadılar. Kanlardan bir şey çıkmış. Kanların sonucunu da burada hastanede bir toplantı yapacaklar. Toplantıdan sonra belli olacak" dedi.

Güler Ailesi 3 çocuğunun ölümünün araştırılması için Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gönderilmişti. Hastane yapılan tüm tetkikler normal çıkmıştı. Son hayatını kaybeden 5 aylık Gözde'den alınan kan örneği incelenmesi için Finlandiya'daki bir gen araştırma merkezine gönderilmişti.

Arpaçay'a bağlı Tomarlı Köyü'nde oturan 25 yaşındaki Zeynep ve 35 yaşındaki Hacı Güler çiftinin 21 Şubat günü 3.5 yaşındaki kızları Aybüke, 7 Nisan'da 5 yaşındaki oğulları Enes, 21 Mayıs'ta da 5 aylık kızları Gözde evde uyuduktan sonra ölmüştü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.